Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuotekehityksen palvelut

Tuotekehityksen alkuvaiheessa suunnittelun apuna voidaan käyttää karkeaa hahmomallia, joka mahdollistaa konkreettisen tuotteen esittelyn käyttäjille. Kun tuotteen ominaisuudet ja muotoilu on saatu viimeisteltyä, voidaan prototyyppien ja piensarjojen avulla testata, esitellä ja myydä tuotetta, jo ennen kuin sarjatuotantotyökaluihin on jouduttu investoimaan.

Valmistamme prototyypit, valumallit ja näköismallit CNC-tekniikalla, uretaanista valamalla tai lämpömuovaamalla. Koneemme mahdollistavat suurienkin kappaleiden tai osien valmistuksen. Prototyypit voidaan valmistaa tuotannossa käytettävästä materiaalista,  tuotteen luotettavan testaamisen mahdollistamiseksi.

RIM (Reaction Injection Moulding) -menetelmällä valmistamme piensarjoja vaativista muovikappaleista, joko silikonimuottiin tai kovaan muottiin (mm. alumiini, epoksi, uretaani, PE-HD). Omien koneidemme ansiosta pystymme erittäin kilpailukykyisiin hintoihin sekä sujuvaan ja nopeaan toimitusprosessiin.  
   

Yhteistyöverkostoomme kuuluu lisäksi useita pikamallitoimittajia. Näin varmistamme ominaisuuksiltaan oikeat pikamallit käyttötarkoituksen mukaan. 

Meiltä mm: 
hahmomallit, prototyypit, piensarjat 
valumallit ja työkalujigit
lämpömuovaus protomuotit, tuotantomuotit

Lataa esite >